zondag 6 juni 2010

van alles



Hei hei allemaal ,

Voor jullie was het even stil rond ons , maar voor ons is het even hectisch geweest.
We hebben het druk gehad met een heleboel. We hebben bezoek gehad , een logeetje gehad , de geiten staan weer op hun eigen plek achter stroomdraad , de hoeven van de
schapen zijn geknipt en ook zij staan weer buiten , de groenten , aardbeien en de
aardappelen staan weer in de moestuin , we zijn aan het bomen zagen , opruimen en nog
veel meer van dat soort klusjes. We hebben genoten van ons logeetje , we hebben taarten gebakken , chocolaadjes gemaakt , poppenkleertjes gemaakt en zijn heel veel
keren samen naar de supermarkt gewandeld. Alleen terug de berg weer op viel niet altijd mee. Inmiddels is het ook heel mooi weer met volle zon en een helder blauwe lucht. Ook hebben we inmiddels twee gesprekken met het bestuur gehad , het werden twee hele vervelende gesprekken waar wij zeg maar door de modder werden gehaald en wat hier aan tafel was gezegd was ineens niet gezegd. Ze hebben wel toegegeven dat ze ons met een heleboel dingen in de kou hebben laten staan. Maar ja , daar hebben wij niets aan. Mede daar door hebben wij besloten om uit Hedalen weg te gaan.
De twee huizen die we hadden gaan niet door. Het ene huis in een dorp verder was alleen een huis met een hek erom heen. De paarden konden dus niet mee met ons. En het andere huis hier in het dorp was helemaal fantastisch. Een complete boerderij op een mooi plekje. We zijn wezen kijken en hadden al toegezegd dat we het zouden huren als het over een jaartje vrij zou komen. Maar helaas kregen we een telefoontje van die mensen dat ze het toch niet gingen verhuren. Dus nu gaan we opnieuw verkassen en een nieuwe uitdaging aan. Maar dan vinden we het eigenlijk genoeg en willen we daar gewoon lekker kunnen wonen en genieten de komende jaren. We houden jullie op de hoogte. Ook de plannen voor een tractor staan nu even in de ijskast. We gaan hier nog even lekker ons eigen gang met van alles en nog wat , het maaien gaan we hier nog wel doen , maar verder doen we helemaal niets meer voor het museum. Daar zijn we klaar mee. Weer een hoofdstuk afgesloten en op naar het volgende.

We wensen jullie allemaal een hele fijne zomer toe. Lieve groetjes van ons.

8 opmerkingen:

  1. wat leuk dat ik een kijkje mocht nemen in jullie blog
    en ja die sneeuwverhalen en dan nu de foto's erbij,wij zaten toen in lekker warm spanje,maar gun jullie echt al die sneeuw hahah
    en die geitjes om zo onder je arm mee te nemen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Marja en Ronald,

    Al mailen we niet meer, af en toe kijk ik toch nog op je weblog en nu lees ik dat jullie moeten gaan verhuizen
    Vervelend zeg, maar misschien ook wel een mooie nieuwe kans, je weet maar nooit.
    Veel sterkte met alle verhuisperikelen die op jullie pas gaan komen.

    groetjes, Ine uit Veghel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hei, hei!
    Het zijn en het blijven Noren...... Kanskje hier, kanskje daar...... Kanskje neste ar, kanskje..... En daar blijft het in de regel wel bij.... toch!!!!???? Eller..... flot, flot, flot..... bra plan og ingenting etterpa!!!!! Heel veel succes met het opnieuw zoeken naar iets anders.... Laat wel effe weten waar jullie uithangen want de tweede of derde week van augustus willen we jullie weer op komen zoeken en wafler eten en koffie drinken! En natuurlijk onze nieuwe hond showen en Quinn wil met zo graag jullie weer zien!!!!! We bellen wel een dezer dagen. Mange hilsen og store klem; Vincent og Quinn!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hei Ine ,

    Toch leuk om je hier te zien.
    Het verhuizen komt wel goed hoor !

    Groetjes uit Hedalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja Vincent , daar weet jij ook alles van , kanskje hier , kanskje daar.
    We zijn met iets bezig en het kan zijn dat we de derde week van augustus gaan verhuizen , maar dat is nog niet zeker. We laten het je wel weten.
    Vinden het ook leuk om jullie weer te zien en natuurlijk jullie nieuwe hond.

    Mange hilsen og en store klem fra oss.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hei hei!!

    3e week augustus? En dan richting zuiden? Zou het dan toch zo zijn dat we elkaar nog even kunnen zien? Dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn!!!! Hou je haaks daar. We denken aan jullie!! Heel veel liefs en positieve energie gewenst.

    Dikke kus uit Roden van Met, Tom, Wouter en Rina.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hei Roden ,

    Als alles door gaat wel. Dat bedoelde ik met boterkoek eten samen. Hopen eind juni wat meer te weten.

    Hilsen og klem fra oss.

    BeantwoordenVerwijderen