maandag 4 april 2011

Een berichtje tussendoor


Hei hei allemaal,

Omdat we vonden dat het met Ulla niet zo goed gaat , ze is heel onrustig , haar buik uier en tepels hangen nu op de grond , hebben we vanmorgen de dierenarts gebeld. Ulla zou eigenlijk volgende week een keizersnee krijgen maar dit gebeurt nu morgen of overmorgen. Ronald heeft vanochtend aan de buik van Ulla gevoeld en kreeg direct een reactie terug van een lammetje. Hopen dat alles goed gaat.
Doordat dit nu een week eerder is gaan vandaag de geiten verhuizen want we hebben hun hok nodig voor Ulla. Daar is meer ruimte en licht.
En zo blijven we lekker bezig en hoeven we ons niet te vervelen.

Wij wensen jullie allemaal een fijne nieuwe week toe. Groetjes van ons.

4 opmerkingen:

  1. Heel veel succes!!! We zijn benieuwd hoe het gaat en hopen dat alles goed komt.
    Liefs uit Roden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vanmorgen vroeg opgestaan , Ronald had vrij gekregen , alles was en stond klaar en toen.....kregen we een telefoontje van de dierenarts. Hij had besloten om niet te komen na een discussie met zijn collegaas. Ulla moet het nog een week volhouden maar als het erger werdt met haar dan moesten we maar bellen. We zullen jullie maar onthouden wat onze reactie was. En zo zijn we al 5 weken in de weer met de dierenartsen , krijgen elke keer een ander antwoord en ze komen gewoon niet. Ze vinden het te ver rijden naar Hedalen en Begnadalen ( 1 uur ) hebben ze geen zin in. Waar ben je dan een veearts voor ? We zijn niet de enige hoor !!
    Ronald is alsnog maar gaan werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hej hej

    Succes met Ulla hoop dat alles goed gaat, ook een hele fijne week
    groetjes van mij uit Sunnemo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een waardeloze reactie van die veearts.
    sterkte met Ulla en dat alles goed mag komen

    liefs van ons uit Assen

    BeantwoordenVerwijderen