woensdag 25 april 2012

Weer winter

Hei hei allemaal , Vorige week werd het plotseling ineens weer winter nadat we vorige maand een paar weken heerlijk voorjaarsweer hadden gehad. Maar gelukkig was het hier natte sneeuw en was het al gauw weer weg. In Hedalen was het een heel ander verhaal , daar lag 35 cm echte sneeuw. Nu is het weer heel wisselvallig , de ene dag regent het en de andere dag schijnt de zon en de andere dag loop je in je t-shirt buiten. Vanochtend kwam Ronald vertellen dat het had gevroren en dat er -3 stond op de thermometer. De week voor Pasen zijn we een weekje naar Nederland geweest. Helaas konden we weinig weg omdat onze auto op de heenweg in Duitsland een raar geluid begon te maken. Het leek wel of er iemand door een hoole buis zat te blazen. Ronald dacht dat het de uitlaat was en heeft er een paar keer met Jan ondergelegen die week. Helaas was het dat niet en hebben we op de terugweg een wat kortere route genomen en heb ik met gekruiste vingers gezeten. Maar de auto heeft ons toch thuisgebracht. Balder en Romi waren voor de eerste keer mee op de lange reis en hebben zich zowel op de heenreis als de terug reis in de auto voorbeeldig gedragen. Alleen het slapen met hun in een motelkamer was eigenlijk geen sucses. Balder heeft de hele nacht in zijn bench liggen snurken en Romi wilde maar niet gaan slapen en was met haarzelf bezig. Kortom , wij hebben dus niet geslapen en resultaat was dat we de volgende ochtend vroeg om 04.30 uur al weer op waren. We zijn toen ook maar weggegaan , wakker ben je dan toch wel. Ze hebben trouwens allebei een fijne week gehad samen met de honden van Trea en Jan. Waren de hele dag buiten. Romi is nog wel in de vijver gevallen die voor de caravan ligt. Dat is ze nog niet gewend. Ze kon er alleen niet meer uitkomen en had wat hulp nodig. En Balder dacht ; jippie Romi in het water dus spring ik er ook maar in. Twee kletsnatte honden dus en ze moesten dan ook de garage in inplaats van lekker in de caravan liggen. Dat vonden ze wat minder leuk. Hier gaat het zijn gangtje. Ronald is aan het werk maar heeft van de week met zijn collegaas een gesprek met de baas gehad en die vertelde dat er nog werk is tot waarschijnlijk eind juni. Zelfs de collegaas die vorige keer niet gepermiteerd waren maken zich nu ook zorgen. Gelukkig heeft Ronald daar geen last meer van , 15 juni is zijn laatste werkdag. Sokken en Line staan te koop , hebeen wel 2 reacties gekregen maar daar is het ook bij gebleven. Onze oppasjongens Lars Ivar en Øystein komen nog 4 keer en dan is dat ook over. Dat hebben we 3 1/2 jaar gedaan. En zo sluiten we elke keer een stukje af van ons leven hier af. Dit was het weer voor deze keer , groetjes van ons en tot de volgende keer. Ik ga Sokken en Line overzetten naar de andere kant van het pad , dan kunnen ze even een beetje grazen en droog staan.

1 opmerking:

  1. Hey Lieverds,

    Fijn dat Balder en Romy een fijne week hebben gehad met Brutus en Shadow. Het is voor jullie wel prettig als de honden met elkaar overweg kunnen.

    De vijver weten ze nu vast wel te vinden, Liggen ze straks misschien wel vaker in .

    Jullie gaan nu rustig verder af bouwen , om hier weer lekker rustig alles weer op te bouwen . Wij kijken er naar uit om jullie weer in onze armen te skluiten .

    Liefs Corrina

    BeantwoordenVerwijderen