dinsdag 28 september 2010

nieuwe stal




Hei hei allemaal ,

Bij nadere inspectie van het onderdak waar Sokken en Line tijdelijk onder zouden gaan van de winter bleek dat dat niet verantwoord zou zijn. Het was te gammel en er moest dan toch nog wat aan verspijkerd worden voordat ze daar in konden.
Dus is Ronald afgelopen weekend samen met Jacob en Arian begonnen aan een nieuwe stal. Aankomend weekend maken ze hem af. Hij wordt ongeveer hetzelfde als we nu hebben staan. Het grappige van de stal die we nu hebben is dat het bestuur nooit antwoord heeft gegeven of we hem neer mochten zetten en toen Ronald vroeg wat we met de stal moesten doen als we weggingen , afbreken of laten staan , kreeg hij als antwoord ; " dat moet in het bestuur overlegd worden ".
Ach ja , we zijn er bijna vanaf.

Groetjes van ons.

7 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk weer hebben jullie erbij!! Geweldig! Het is jullie kennelijk gegund.
    We zijn zo benieuwd naar de nieuwe plek! We verheugen ons nu al op zomer volgend jaar, komen we lekker op bezoek om alles te inspecteren. Enne ... hengels genoeg om te vissen? Anders nemen we nog wat extra exemplaren mee hoor!

    Liefs Roden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ja, dat bestuur: het zijn wel kleine grapjasjes hoor. Ik wist niet dat de Noren toch zoveel humor hadden ....
    Breek je het ding af en bouw je het nu daar weer op of laat je het lekker staan?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Foutje gemaakt.

    Ik weet niet hoeveel hengels wij hebben , dat is Ronald zijn afdeling.
    Overdag is het heerlijk weer , volle zon met een helder blauwe lucht maar in de nachten vriest het al en is het - 2 graden.
    De stal hier staat er nog , Sokken en Line gebruiken hem nog en of we hem afbreken weet ik niet. Van mij mag hij blijven staan , we zitten niet om werk verlegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahahahaha! Nee, daar kan ik me iets bij voorstellen! Genoeg te doen voor jullie.
    Die hengels komt vast wel goed.
    Hier ook prachtig weer (nog wel) en vorst aan de grond vannacht. Van mij mag het zo blijven. Heerlijk helder weer.
    Pas goed op jezelf en tot horens!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hardstikke leuk huis, beide andere oude huizen waren trouwens ook helemaal leuk. De camping was leuk, maar ook de boerderij die jullie nu verlaten (hebben). Nogmaals bedankt voor de spontane opvang van ons toen we even in een dipje zaten tijdens onze Noorse vakantie. Nu niet meer zo snel verhuizen, want het kan nog wel eens drie jaar duren voor we weer eens in de buurt zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. We hebben het heel graag en met alle liefde gedaan. Ook al was het maar kort , wij hebben ervan genoten en vonden het fijn om jullie weer eens te zien. Jullie waren de eerste die ons nieuwe huis en plekje gezien hebben.
    Zeg nooit nooit maar voorlopig hebben we geen verhuisplannen meer. We hebben ons huis en ons plekje weer gevonden en vinden het nu even genoeg. Ook al duurt het weer drie jaar , jullie weten waar ons huis staat.

    BeantwoordenVerwijderen