woensdag 1 september 2010

verhuizen



Hei hei allemaal ,

We zijn druk aan het inpakken en opruimen , tussendoor lopen de gewone werkzaamheden zoals dieren , maaien en zo verder. We maaien nu alleen nog maar voor de paarden zodat ze gelijk voer hebben en verder maken we ons er niet meer druk om.
We gaan naar een leuk boerderijtje , helemaal plat , achter ons huis loopt een paadje naar de rivier , Ronald kan zo vanuit zijn sofa zijn vishengel uitgooien , we hebben de winkel en de bushalte op loopafstand , we horen en zien weer mensen om ons heen. Er valt 3 weken later sneeuw dan hier en de sneeuw is 3 tot 4 weken eerder weg.
Het wordt er wel - 30 van de winter maar goed hier hebben we afgelopen winter ook een paar weken - 25 gehad dus dat komt wel goed.
Die mensen waarvan we het boerderijtje gaan huren waren al druk voor ons bezig en hebben er een nieuwe keuken in laten zetten. Dat hoefde van ons niet , we waren tevreden met de keuken die er in zat maar ze wilden dat zelf graag.
Gisteren is het bestuur hier nog geweest , we hadden al een vermoeden dat er iets was. En ja .....Bergsrud staat leeg als wij er uit gaan en dan woont er van de winter niemand. We kregen het aanbod om hier te blijven wonen tot mei 2011 en misschien langer als wij dat willen maar dan moeten we wel huur gaan betalen.
Over al het andere wat er over ons gezegd en geschreven is en dat hun hun verplichtingen en afspraken niet nagekomen zijn wilden ze niet meer praten , bare beklager ( sorry ). Ik ben er klaar mee , Ronald nog niet. En blijven wonen hier.....dat gaan we dus niet doen. We verheugen ons er op om naar ons nieuwe plekje te gaan.

Ik ga weer verder met inpakken. Tot de volgende keer. We laten jullie nog wel weten wanneer we tijdelijk even uit de lucht zijn. Groetjes van ons.

3 opmerkingen:

  1. we hopen jullie eind oktober een bezoekje te komen brengen, als jullie tijd en ruimte hebben
    anders wordt het volgend zomer

    liefs en dikke kus uit Assen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yvonne en Bert ,
    We hebben tijd en ruimte dus jullie zijn van harte welkom. We zijn thuis , we zien jullie wel verschijnen.

    liefs en een kus uit ( nog ) Hedalen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Good for you!!!
    Zet 'm op met al jullie plannen.
    Wat zijn de poezen trouwens groot (zeg maar dik) geworden!
    En de honden ook natuurlijk.
    We duimen voor jullie voor een voorspoedige verhuizing.

    Liefs uit Roden

    BeantwoordenVerwijderen